Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su vištienos pėdutėmis
Visi mėgsta vištienos šlauneles, nes jose yra daugiausia mėsos. Minkštumu ir maistingumu ji pranoksta visas kitas dalis. Iš jų lengva paruošti ir kasdienius, ir šventinius patiekalus. Bagetė su vištienos šlaunelėmis gaunasi neįtikėtinai apetitiška, labai skani ir beprotiškai kvapni. Šiame recepte ypatingo dėmesio nusipelno bagetė, ant kurios buvo kepama vištiena - apačioje ji ruduoja ir apkepa, o viršuje yra sultinga ir aromatinga, išmirkyta svogūnų ir vištienos sultyse.
Žingsnis 1
Marinuokite vištieną. Dubenyje sumaišykite vištieną, druską, pipirus, džiovintus česnakus ir svogūnus. Palikite marinuotis 60 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi. Bagetę supjaustykite 1,5 cm pločio riekelėmis. Bagetę tolygiai sudėkite į formą.
Žingsnis 3
Iškepkite vištienos šlauneles. Vištienos šlauneles dėkite ant duonos. Kepkite jas iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos