Bagetė su vištienos pėdutėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su vištienos pėdutėmis

Visi mėgsta vištienos šlauneles, nes jose yra daugiausia mėsos. Minkštumu ir maistingumu ji pranoksta visas kitas dalis. Iš jų lengva paruošti ir kasdienius, ir šventinius patiekalus. Bagetė su vištienos šlaunelėmis gaunasi neįtikėtinai apetitiška, labai skani ir beprotiškai kvapni. Šiame recepte ypatingo dėmesio nusipelno bagetė, ant kurios buvo kepama vištiena - apačioje ji ruduoja ir apkepa, o viršuje yra sultinga ir aromatinga, išmirkyta svogūnų ir vištienos sultyse.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su vištienos pėdutėmis Žingsnis 1
Marinuokite vištieną. Dubenyje sumaišykite vištieną, druską, pipirus, džiovintus česnakus ir svogūnus. Palikite marinuotis 60 minučių.

Žingsnis 2

Bagetė su vištienos pėdutėmis Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi. Bagetę supjaustykite 1,5 cm pločio riekelėmis. Bagetę tolygiai sudėkite į formą.

Žingsnis 3

Bagetė su vištienos pėdutėmis Žingsnis 3
Iškepkite vištienos šlauneles. Vištienos šlauneles dėkite ant duonos. Kepkite jas iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos