Bagetė su vištienos sparnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su vištienos sparnais

Iš šviežios bagetės galima pasigaminti džiūvėsėlių. Kuo minkštesnė ir puresnė duona, tuo traškesni, švelnesni ir traškesni bus džiūvėsėliai. Duonos džiūvėsėliai turi sandariai padengti sparnus, kad kepant aliejus nepatektų į vidų, o paukštis pasidengtų auksine traškia plutele, po kuria būtų skani ir sultinga mėsa. Bagetę su vištienos sparnais galite patiekti su bet kokiu padažu: aštriu, česnakiniu, saldžiarūgščiu, sūrio ar pomidorų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
309 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su vištienos sparnais Žingsnis 1
Nusausinkite bagetę. Bagetę supjaustykite 2 cm storio riekelėmis. Dėkite ant pergamento, pašaukite į orkaitę ir kepkite 8 minutes, apverskite kiekvieną gabalėlį ir kepkite dar 7 minutes.

Žingsnis 2

Bagetė su vištienos sparnais Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsėlius. Atidėkite į šalį 6 džiovintas bagetės riekeles. Likusias riekes sudėkite į blenderio dubenį ir 3 minutes malkite duoną į trupinius. Supilkite džiūvėsėlius į lėkštę.

Žingsnis 3

Bagetė su vištienos sparnais Žingsnis 3
Paruoškite likusius ingredientus. Į antrą dubenį įmuškite kiaušinį ir šiek tiek jį paplakite, o į trečią dubenį supilkite miltus, druską ir vištienos prieskonius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Žingsnis 4

Bagetė su vištienos sparnais Žingsnis 4
Apkepkite sparnelius. Kiekvieną sparnelį apvoliokite miltuose ir prieskoniuose, tada kiaušinyje, tada džiūvėsėliuose ir iš karto dėkite į karštą aliejų. Kepkite kiekvieną sparnelį iš abiejų pusių po 4-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos