Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su vištienos sultiniu
Bagetė su vištienos sultiniu yra lengvai paruošiamas ir labai sveikas patiekalas. Vištienos sultinys padeda stiprinti imunitetą, palengvina skreplių atsikosėjimą kosint, gerina medžiagų apykaitą ir virškinamojo trakto veiklą, gali suteikti organizmui viską, kad jis greičiau atsigautų. O traškūs bagetės skrebučiai maloniai papildo vištienos sultinį, praturtindami ne tik patiekalo skonį, bet ir tekstūrą. Juos galima patiekti atskirai arba smulkiai supjaustyti ir dėti tiesiai į sultinį.
Žingsnis 1
Išvirkite vištienos sultinį. Sudėkite vištienos sparnelius į puodą su šaltu vandeniu, užvirinkite, atsargiai nupilkite putas. Į vištieną sudėkite nesmulkintas morkas ir svogūnus, druską, pipirus ir lauro lapą. Virkite 60 minučių ant silpnos ugnies po dangčiu. Sultinį perkoškite, išimkite mėsą ir daržoves.
Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę. Bagetę įstrižai supjaustykite maždaug 2 cm storio riekelėmis. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir česnaką. Apkepkite bagetę po 2 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Kategorijos