Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su žalia rūkyta dešra
Iš prancūziškos bagetės galima pasigaminti gardų užkandį su rūkyta dešra, sūriu ir daržovėmis miniatiūriniuose kibinukuose. Jis gaunasi skanus, sotus ir šventiškas. Patiekalas paruošiamas tiesiog per 15 minučių. Kad statinaitės būtų tvarkingos formos ir maždaug vienodo dydžio, pasirinkite pačią ilgiausią bagetę.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite dešrą, sūrį, pipirus, pomidorus, druską ir žalią kiaušinį.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su žalia rūkyta dešra. Bagetę supjaustykite 5-6 cm pločio riekelėmis. Susmulkinkite trupinius rankomis, kad gautumėte duonos "puodelius". Ant viršaus užtepkite įdaro. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos