Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su žalia rūkyta šonine
Bagetė su žalia rūkyta šonine - labai skanus ir neįprastas užkandis. Jis ruošiamas su trijų rūšių sūrio įdaru - itališkojo mocarelos, angliškojo čederio ir varškės. Bagetės viršų puošia plonų šoninės juostelių pynė. Iškepusi duona prisigeria aromatingų sulčių ir pasidengia traškia mėsos plutele. Rezultatas - labai sultingas, apetitą žadinantis patiekalas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite varškę su mocarelos ir čederio sūriu. Sudėkite paprikas. Pabarstykite aitriąja paprika. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su žalia rūkyta šonine. Bagetę perpjaukite išilgai į dvi dalis. Išimkite minkštimą. Į bagetės vidų sudėkite sūrio įdarą. Sudėkite puseles kartu. Ant lentelės išdėliokite 10-11 šoninės juostelių, šiek tiek persidengiančių viena per kitą. Ant viršaus uždėkite bagetę su įdaru. Šoninę apvyniokite aplink bagetę, kiekvienos juostelės galus užlenkdami vienas į kitą kaip pynę. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
Kategorijos