Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su žuvies konservais
Iš bagetės su žuvies konservais lengva pasigaminti originalų užkandį. Jis pagaminamas labai paprastai ir greitai. Žuvies konservai yra gera šviežios žuvies alternatyva. Jie negali visiškai pakeisti natūralaus produkto, tačiau jo nesant gali būti naudojami kaip vertingas mitybos raciono priedas. Užkandžiaukite konservuota žuvimi savo sultyse arba pomidorų tyrėje: lašiša, saira, rausvąja lašiša, silke arba skumbre.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Bagetę perpjaukite per pusę. Švelniai pašalinkite trupinius šakute. Susmulkinkite ją peiliu ir sudėkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kiaušinius virkite 8-10 minučių. Išimkite lukštus ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į trupinius. Į tą pačią vietą siųskite sutrintus konservuotus kiaušinius, sūrį, česnaką, žoleles, majonezą. Druskos, pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite bagetę su žuvies konservais. Įdėkite įdaro į bagetę, sutrinkite jį ir uždenkite kita bagetės puse. Užkandį suvyniokite į maistinę plėvelę arba celofaninį maišelį, kad įdaras neišbyrėtų. Dėkite į šaldiklį 15 minučių. Tada išimkite ir supjaustykite apskritimais. Dėkite ant kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.
Kategorijos