Bagetės pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetės pica

Bagetinė pica - tai greita, bet ne mažiau apetitiška itališko patiekalo versija. Tokia pica gaunasi traški, o kaip įdarą galite naudoti viską, ką turite po ranka. Pavyzdžiui, su pomidorų, kumpio, alyvuogių ir sūrio įdaru pica bus kvapni ir sultinga. Tokią picą galima paruošti per 20 minučių, tačiau ją reikėtų patiekti iš karto. Pagrindui galite naudoti ir šviežią, ir vakarykštę bagetę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetės pica Žingsnis 1
Supjaustykite bagetę griežinėliais. Aštriu peiliu perpjaukite bagetę išilgai į dvi dalis. Išimkite trupinius, kad susidarytų dvi duonos "valtys".

Žingsnis 2

Bagetės pica Žingsnis 2
Surinkite picą. Bagetės "laivelius" patepkite kečupu, ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlių, tada kumpio ir alyvuogių griežinėlių. Apibarstykite sūriu ir pabarstykite Provanso žolelėmis.

Žingsnis 3

Iškepkite bagetės picą. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jos būsimą picą. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 10-15 minučių. Paruoštą picą supjaustykite riekelėmis ir patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos