Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetės pica
Bagetinė pica - tai greita, bet ne mažiau apetitiška itališko patiekalo versija. Tokia pica gaunasi traški, o kaip įdarą galite naudoti viską, ką turite po ranka. Pavyzdžiui, su pomidorų, kumpio, alyvuogių ir sūrio įdaru pica bus kvapni ir sultinga. Tokią picą galima paruošti per 20 minučių, tačiau ją reikėtų patiekti iš karto. Pagrindui galite naudoti ir šviežią, ir vakarykštę bagetę.
Žingsnis 1
Supjaustykite bagetę griežinėliais. Aštriu peiliu perpjaukite bagetę išilgai į dvi dalis. Išimkite trupinius, kad susidarytų dvi duonos "valtys".
Žingsnis 2
Surinkite picą. Bagetės "laivelius" patepkite kečupu, ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlių, tada kumpio ir alyvuogių griežinėlių. Apibarstykite sūriu ir pabarstykite Provanso žolelėmis.
Žingsnis 3
Iškepkite bagetės picą. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jos būsimą picą. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 10-15 minučių. Paruoštą picą supjaustykite riekelėmis ir patiekite karštą.
Kategorijos