Bagetės skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetės skrebučiai

Geriausi skrebučiai, kuriuos galite pasigaminti, yra iš prancūziškos bagetės. Skrebučių įdarą galima rinktis pagal savo skonį: nuo labiausiai paplitusio - sūrio ir česnako iki rafinuotesnių variantų, pavyzdžiui, su raudona žuvimi. O prancūziškos bagetės užkandžio skonis labai priklausys nuo prieskonių: rozmarinas suteiks saldų kvapą, raudonėlis - gaivų ir aštrų, o česnako kvapas toks atpažįstamas, kad jį sunku supainioti su bet kokiu kitu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetės skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bagetę supjaustykite maždaug 1,5 cm storio apskritimais. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Alyvuoges nusausinkite ir supjaustykite mažais žiedais. Česnaką sutarkuokite arba išspauskite per smulkią tarką. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, druską, maltus juoduosius pipirus ir žoleles.

Žingsnis 2

Bagetės skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsėlius. Dėkite bagetės griežinėlius ant kepimo skardos ir iš abiejų pusių patepkite alyvuogių aliejumi, druska ir žolelėmis. Ant viršaus pabarstykite džiūvėsėlius česnaku, tarkuotu sūriu ir trupučiu smulkintų alyvuogių. Dėkite džiūvėsėlius į orkaitę 10-15 minučių, kol sūris išsilydys ir paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos