Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetės skrebučiai
Geriausi skrebučiai, kuriuos galite pasigaminti, yra iš prancūziškos bagetės. Skrebučių įdarą galima rinktis pagal savo skonį: nuo labiausiai paplitusio - sūrio ir česnako iki rafinuotesnių variantų, pavyzdžiui, su raudona žuvimi. O prancūziškos bagetės užkandžio skonis labai priklausys nuo prieskonių: rozmarinas suteiks saldų kvapą, raudonėlis - gaivų ir aštrų, o česnako kvapas toks atpažįstamas, kad jį sunku supainioti su bet kokiu kitu.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bagetę supjaustykite maždaug 1,5 cm storio apskritimais. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Alyvuoges nusausinkite ir supjaustykite mažais žiedais. Česnaką sutarkuokite arba išspauskite per smulkią tarką. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų, druską, maltus juoduosius pipirus ir žoleles.
Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsėlius. Dėkite bagetės griežinėlius ant kepimo skardos ir iš abiejų pusių patepkite alyvuogių aliejumi, druska ir žolelėmis. Ant viršaus pabarstykite džiūvėsėlius česnaku, tarkuotu sūriu ir trupučiu smulkintų alyvuogių. Dėkite džiūvėsėlius į orkaitę 10-15 minučių, kol sūris išsilydys ir paruduos.
Kategorijos