Baklažanai padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Baklažanai padaže

Puikus derliaus sezono receptas. Labai skani vakarienė. Galima patiekti šaltą. Būtinai naudokite šviežias žoleles.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
45 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Baklažanai padaže Žingsnis 1
Baklažanus supjaustykite apvaliomis riekelėmis.

Žingsnis 2

Kiaušinio ir miltų tešlą išplakite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Panardinkite baklažanus į tešlą, dėkite į aliejumi pateptą keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Paruoškite padažą iš grietinės ir tarkuoto česnako.

Žingsnis 5

Sudėkite baklažanus sluoksniais į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Jei norite, tarp sluoksnių sudėkite plonai supjaustytus pomidorus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos