Publikavimo data: 2024-06-16
Baklažanai padaže
Puikus derliaus sezono receptas. Labai skani vakarienė. Galima patiekti šaltą. Būtinai naudokite šviežias žoleles.
Žingsnis 1
Baklažanus supjaustykite apvaliomis riekelėmis.
Žingsnis 2
Kiaušinio ir miltų tešlą išplakite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Panardinkite baklažanus į tešlą, dėkite į aliejumi pateptą keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą iš grietinės ir tarkuoto česnako.
Žingsnis 5
Sudėkite baklažanus sluoksniais į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Jei norite, tarp sluoksnių sudėkite plonai supjaustytus pomidorus.
Kategorijos