Publikavimo data: 2025-08-18
Baklažanai su žaliaisiais svogūnais ir parmezanu
Įdomus ir skanus duonos pakaitalas. Šiuos kepinius galima patiekti prie sriubos arba valgyti kaip plokštainį.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Sumaišykite kiaušinį, miltus, 20 ml vandens, druską, pipirus ir gerai išmaišykite plakikliu. Sudėkite žaliuosius svogūnus ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir įkaitinkite ant kaitlentės. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinį, svogūnus ir kepkite iš dviejų pusių 1-2 minutes, kol apskrus. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos