Baklažanai su žaliaisiais svogūnais ir parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Baklažanai su žaliaisiais svogūnais ir parmezanu

Įdomus ir skanus duonos pakaitalas. Šiuos kepinius galima patiekti prie sriubos arba valgyti kaip plokštainį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Baklažanai su žaliaisiais svogūnais ir parmezanu Žingsnis 1
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 2

Baklažanai su žaliaisiais svogūnais ir parmezanu Žingsnis 2
Sumaišykite kiaušinį, miltus, 20 ml vandens, druską, pipirus ir gerai išmaišykite plakikliu. Sudėkite žaliuosius svogūnus ir dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Baklažanai su žaliaisiais svogūnais ir parmezanu Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir įkaitinkite ant kaitlentės. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinį, svogūnus ir kepkite iš dviejų pusių 1-2 minutes, kol apskrus. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, kiaušinių patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrų alergenų, per 15 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, pomidorų sezonas, omletas, receptų knyga, omletas su pomidorais, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos