Publikavimo data: 2024-10-14
Baltajame vyne keptas moliūgas su aštuonkojais
Moliūgų vaisiai labai naudingi medžiagų apykaitai, nes juose yra vitamino T, be to, moliūguose esančios medžiagos neleidžia kauptis riebalams. Aštuonkojų mėsoje yra daug magnio, kalcio, fosforo ir geležies. Sudėjus šiuos ingredientus kartu, susidaro patiekalas, kuris yra labai naudingas visam organizmui.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, pakaitinkite ant stiprios ugnies ir sudėkite griežinėliais supjaustytą moliūgą. Apkepkite iš vienos pusės 5 minutes, tada apverskite į kitą pusę ir užpilkite moliūgą vynu. Po 7 minučių išimkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Į tą pačią keptuvę sudėkite aštuonkojį. Pabarstykite druska, pipirais, paprika ir apšlakstykite citrinos sultimis. Kepkite 7 minutes. Palikite aštuonkojį keptuvėje 10 minučių, kad šiek tiek atvėstų, ir uždėkite ant moliūgo.
Kategorijos