Baltajame vyne keptas moliūgas su aštuonkojais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Baltajame vyne keptas moliūgas su aštuonkojais

Moliūgų vaisiai labai naudingi medžiagų apykaitai, nes juose yra vitamino T, be to, moliūguose esančios medžiagos neleidžia kauptis riebalams. Aštuonkojų mėsoje yra daug magnio, kalcio, fosforo ir geležies. Sudėjus šiuos ingredientus kartu, susidaro patiekalas, kuris yra labai naudingas visam organizmui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltajame vyne keptas moliūgas su aštuonkojais Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, pakaitinkite ant stiprios ugnies ir sudėkite griežinėliais supjaustytą moliūgą. Apkepkite iš vienos pusės 5 minutes, tada apverskite į kitą pusę ir užpilkite moliūgą vynu. Po 7 minučių išimkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Baltajame vyne keptas moliūgas su aštuonkojais Žingsnis 2
Į tą pačią keptuvę sudėkite aštuonkojį. Pabarstykite druska, pipirais, paprika ir apšlakstykite citrinos sultimis. Kepkite 7 minutes. Palikite aštuonkojį keptuvėje 10 minučių, kad šiek tiek atvėstų, ir uždėkite ant moliūgo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos