Publikavimo data: 2025-08-18
Baltajame vyne troškinti šampinjonai
Diskusijos apie baltojo vyno ir apskritai vyno naudą ir žalą vyksta jau dešimtmečius. Dabar mokslinės informacijos apie vyno naudą ir žalą galite rasti internete. Senovėje jis buvo vartojamas kaip troškulį malšinantis gėrimas vietoj vandens. Nepaisant to, baltąjį vyną kulinarijoje plačiai naudoja viso pasaulio virėjai. Jis suteikia patiekalams pikantiško skonio ir aromato. Svarbiausia nepamiršti, kad maisto gaminimui imkite tokį vyną, kurį patys mielai gertumėte.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais išilgai taip, kad viename griežinėlyje būtų ir kepurėlė, ir kotelis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite paruoštus grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies maišydami, kol iš grybų išgaruos drėgmė, maždaug 15 minučių. Kepimo laikas labai priklauso nuo grybų kokybės.
Žingsnis 2
Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką supjaustykite plonais žiedeliais. Sudėkite svogūną ir kepkite 2-3 minutes. Tada supilkite vyną ir troškinkite, kol skystis išgaruos. Sudėkite česnakus ir kepkite 1 minutę. Sudėkite grybus į lėkštę.
Kategorijos