Baltajame vyne troškinti šampinjonai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Baltajame vyne troškinti šampinjonai

Diskusijos apie baltojo vyno ir apskritai vyno naudą ir žalą vyksta jau dešimtmečius. Dabar mokslinės informacijos apie vyno naudą ir žalą galite rasti internete. Senovėje jis buvo vartojamas kaip troškulį malšinantis gėrimas vietoj vandens. Nepaisant to, baltąjį vyną kulinarijoje plačiai naudoja viso pasaulio virėjai. Jis suteikia patiekalams pikantiško skonio ir aromato. Svarbiausia nepamiršti, kad maisto gaminimui imkite tokį vyną, kurį patys mielai gertumėte.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Baltajame vyne troškinti šampinjonai Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais išilgai taip, kad viename griežinėlyje būtų ir kepurėlė, ir kotelis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite paruoštus grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies maišydami, kol iš grybų išgaruos drėgmė, maždaug 15 minučių. Kepimo laikas labai priklauso nuo grybų kokybės.

Žingsnis 2

Baltajame vyne troškinti šampinjonai Žingsnis 2
Svogūną nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką supjaustykite plonais žiedeliais. Sudėkite svogūną ir kepkite 2-3 minutes. Tada supilkite vyną ir troškinkite, kol skystis išgaruos. Sudėkite česnakus ir kepkite 1 minutę. Sudėkite grybus į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos