Publikavimo data: 2025-08-18
Baltojo princo salotos
Salotos "Baltasis princas" - daugialypis skonio patiekalas. Kumpio ir bulvių skonis yra sotus, kiaušiniai ir lydytas sūris suteikia lengvumo ir švelnumo, marinuoti grybai - malonų pikantiškumą, o žalieji svogūnai neįkyriai pabrėžia greta esančių produktų skonio privalumus. Jei norite sumažinti salotų kaloringumą, padažui naudokite graikišką jogurtą. Kaip ir visoms sluoksniuotoms salotoms, "Baltajam princui" reikia laiko susigulėti, todėl jas reikėtų paruošti iš anksto.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bulves sutarkuokite stambiais dantukais, kiaušinius, morkas ir lydytą sūrį - smulkiais. Supjaustykite kumpį ir marinuotus grybus mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti salotas. Į serviravimo lėkštę per kepimo žiedą sudėkite paruoštus produktus tokia tvarka: bulves, ploną majonezo sluoksnį, žaliuosius svogūnus. Po to - grybai, majonezo padažas, morkos, kiaušinis, padažas, kumpis, šiek tiek majonezo. Paskutinis sluoksnis - lydyto sūrio gabalėlis. Stenkitės salotų nesutankinti, struktūra turi išeiti erdvi. Suformuotą patiekalą 30-40 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos