Kumpio ir grybų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kumpio ir grybų salotos

Kumpio ir grybų salotos - puikus sveikų riebalų ir baltymų šaltinis. Salotos yra lengvos ir maistingos. Jos papuoš ir kasdienę mitybą, ir palankiai atrodys ant šventinio stalo. Jos tiks ir suaugusiųjų, ir vaikų skoniui. Salotos paruošiamos labai paprastai ir greitai, o gaunasi tokios skanios! Jas sudaro paprasti ingredientai. Naudą galite padidinti salotas pagardinę ne majonezu, o grietine.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kumpio ir grybų salotos Žingsnis 1
Grybus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Kumpio ir grybų salotos Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Kumpio ir grybų salotos Žingsnis 3
Supjaustykite kumpį mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Kumpio ir grybų salotos Žingsnis 4
Kiaušinius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Kumpio ir grybų salotos Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies, sudėkite grybus ir kepkite, kol jie bus pusiau iškepę ir lengvai auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Kumpio ir grybų salotos Žingsnis 6
Į gilų dubenį sudėkite kumpį ir grybus.

Žingsnis 7

Kumpio ir grybų salotos Žingsnis 7
Tada sudėkite kiaušinius, džiūvėsėlius, majonezą ir išmaišykite. Salotos paruoštos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos