Baltojo šokolado plaktinis ganache pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Baltojo šokolado plaktinis ganache

Baltojo šokolado ganache - idealus kremas biskvitiniams tortams. Šiek tiek sumažinus šokolado kiekį, galima pagaminti pieniško ir tamsaus šokolado ganache. Kremas gaunasi švelnus, orus ir gerai išlaiko formą. Reikės minimalių pastangų ir ingredientų paruošimui, o rezultatas patiks visiems!
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
411 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Baltojo šokolado plaktinis ganache Žingsnis 1
Grietinėlę užkaitinkite iki virimo, bet neužvirinkite. Išjunkite ugnį ir supilkite šokolado lašus. Palaukite minutę ir išmaišykite mikseriu arba plaktuvu. Supilkite į indą, uždenkite besiliečiančia maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 6-8 valandoms.

Žingsnis 2

Baltojo šokolado plaktinis ganache Žingsnis 2
Atvėsusį ganache plakite mikseriu dideliu greičiu, kol taps tirštas. Kremo paviršiuje bus matomos plaktuvo žymės, o kremas neišsisklaidys. Štai ir viskas! Galite naudoti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, tortai, kremai, Kalėdų desertai, receptų knyga, grietinėlė su pienu

Kategorijos