Publikavimo data: 2025-08-19
Baltojo šokolado plaktinis ganache
Baltojo šokolado ganache - idealus kremas biskvitiniams tortams. Šiek tiek sumažinus šokolado kiekį, galima pagaminti pieniško ir tamsaus šokolado ganache. Kremas gaunasi švelnus, orus ir gerai išlaiko formą. Reikės minimalių pastangų ir ingredientų paruošimui, o rezultatas patiks visiems!
Žingsnis 1
Grietinėlę užkaitinkite iki virimo, bet neužvirinkite. Išjunkite ugnį ir supilkite šokolado lašus. Palaukite minutę ir išmaišykite mikseriu arba plaktuvu. Supilkite į indą, uždenkite besiliečiančia maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 6-8 valandoms.
Žingsnis 2
Atvėsusį ganache plakite mikseriu dideliu greičiu, kol taps tirštas. Kremo paviršiuje bus matomos plaktuvo žymės, o kremas neišsisklaidys. Štai ir viskas! Galite naudoti!
Kategorijos