Kondensuoto pieno grietinėlė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Kondensuoto pieno grietinėlė receptas

Kondensuotai grietinėlei paruošti reikia mažiausiai 82 % riebumo sviesto ir 8,5 % kondensuoto pieno. Jų sudėtyje neturi būti jokių augalinių priedų, kitaip sutirštinto pieno kremas bus išsisluoksniavęs ir kartus. Konditeriai kondensuotą grietinėlę naudoja biskvitiniams pyragams mirkyti ir puošti.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
468 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
34 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kondensuoto pieno grietinėlė receptas Žingsnis 1
Likus kelioms valandoms iki kremo gaminimo, išimkite sviestą iš šaldytuvo. Gaminant jis turi būti minkštas ir šiltas. Kondensuotas pienas taip pat turėtų būti kambario temperatūros, kad kremas būtų puikios konsistencijos.

Žingsnis 2

Kondensuoto pieno grietinėlė receptas Žingsnis 2
Išsukite suminkštintą sviestą. Sviestas turi būti purus ir baltas. Palaipsniui į šį mišinį supilkite kambario temperatūros sutirštintą pieną. Toliau plakite, kol kondensuoto pieno kremas padvigubės.

Žingsnis 3

Kondensuoto pieno grietinėlė receptas Žingsnis 3
Puikus kremas papuoš bet kokį desertą, įskaitant tortus ir pyragaičius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos