Publikavimo data: 2024-01-10
Kondensuoto pieno grietinėlė receptas
Kondensuotai grietinėlei paruošti reikia mažiausiai 82 % riebumo sviesto ir 8,5 % kondensuoto pieno. Jų sudėtyje neturi būti jokių augalinių priedų, kitaip sutirštinto pieno kremas bus išsisluoksniavęs ir kartus. Konditeriai kondensuotą grietinėlę naudoja biskvitiniams pyragams mirkyti ir puošti.
Žingsnis 1
Likus kelioms valandoms iki kremo gaminimo, išimkite sviestą iš šaldytuvo. Gaminant jis turi būti minkštas ir šiltas. Kondensuotas pienas taip pat turėtų būti kambario temperatūros, kad kremas būtų puikios konsistencijos.
Žingsnis 2
Išsukite suminkštintą sviestą. Sviestas turi būti purus ir baltas. Palaipsniui į šį mišinį supilkite kambario temperatūros sutirštintą pieną. Toliau plakite, kol kondensuoto pieno kremas padvigubės.
Žingsnis 3
Puikus kremas papuoš bet kokį desertą, įskaitant tortus ir pyragaičius.
Kategorijos