Napoleono torto kremas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Napoleono torto kremas receptas

Norint paruošti klasikinį naminį kremą "Napoleonui", įprastas cukrus pakeičiamas cukraus pudra. Jis yra lengvesnis ir puresnis, todėl kremas "Napoleonui" gaunamas tinkamos konsistencijos. Apskritai šiam desertui tinkamas kremas yra raktas į sėkmę. Jis turi ne tik suteikti kreminį skonį, bet ir gerai įsigerti į sluoksniuotą tešlą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
363 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
45 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Napoleono torto kremas receptas Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Jam reikės 1-2 valandų, kad suminkštėtų iki kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Napoleono torto kremas receptas Žingsnis 2
Toliau ruoškite "Napoleonui" skirtą kremą. Sumaišykite pusę pieno ir miltus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Napoleono torto kremas receptas Žingsnis 3
Antrąją dalį pieno užvirinkite ant vidutinės ugnies su vaniliniu cukrumi. Palaipsniui į karštą pieną įmaišykite miltų mišinį. Kai mišinys sutirštės, nuimkite "Napoleono" torto kremą nuo ugnies ir palikite 20-30 minučių šaltoje vietoje atvėsti.

Žingsnis 4

Napoleono torto kremas receptas Žingsnis 4
Pagaminkite sviestinio kremo mišinį. Cukraus pudrą ištrinkite su minkštu sviestu iki vientisos masės. Sudėkite pagrindą su sviesto mišiniu, gerai išmaišykite. tortą "Napoleonas" aptepkite naminiu kremu. Padėkite desertą kelioms valandoms į šaldytuvą, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos