Publikavimo data: 2024-01-10
Napoleono torto kremas receptas
Norint paruošti klasikinį naminį kremą "Napoleonui", įprastas cukrus pakeičiamas cukraus pudra. Jis yra lengvesnis ir puresnis, todėl kremas "Napoleonui" gaunamas tinkamos konsistencijos. Apskritai šiam desertui tinkamas kremas yra raktas į sėkmę. Jis turi ne tik suteikti kreminį skonį, bet ir gerai įsigerti į sluoksniuotą tešlą.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Jam reikės 1-2 valandų, kad suminkštėtų iki kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Toliau ruoškite "Napoleonui" skirtą kremą. Sumaišykite pusę pieno ir miltus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Antrąją dalį pieno užvirinkite ant vidutinės ugnies su vaniliniu cukrumi. Palaipsniui į karštą pieną įmaišykite miltų mišinį. Kai mišinys sutirštės, nuimkite "Napoleono" torto kremą nuo ugnies ir palikite 20-30 minučių šaltoje vietoje atvėsti.
Žingsnis 4
Pagaminkite sviestinio kremo mišinį. Cukraus pudrą ištrinkite su minkštu sviestu iki vientisos masės. Sudėkite pagrindą su sviesto mišiniu, gerai išmaišykite. tortą "Napoleonas" aptepkite naminiu kremu. Padėkite desertą kelioms valandoms į šaldytuvą, kad įsigertų.
Kategorijos