Kremas biskvitui receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Kremas biskvitui receptas

Ruošiant biskvitą būtina atkreipti dėmesį ne tik į torto kokybę, bet ir į kremo skonį. Biskvito kremo recepte yra vienas neįprastas ingredientas - brendis. Jis dedamas pačioje skanaus biskvito kremo gaminimo pabaigoje ir desertui suteikia nepakartojamą skonį. Rinkitės ryškiomis vaisių natomis pasižymintį alkoholinį gėrimą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
415 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kremas biskvitui receptas Žingsnis 1
Likus 1-2 valandoms iki biskvito kremo gaminimo, išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis būtų minkštas. Paruoškite maišytuvą.

Žingsnis 2

Kremas biskvitui receptas Žingsnis 2
Paruoškite sirupą pagal receptą. Nedideliame inde sumaišykite pieną ir kiaušinio trynį iki vientisos masės. Tada gautą skystį supilkite į sietelį ir suberkite cukrų.

Žingsnis 3

Kremas biskvitui receptas Žingsnis 3
Pastatykite puodą su šiuo mišiniu ant ugnies. Virkite 7-8 minutes nuolat maišydami. Mišiniui užvirus, virkite dar 1-2 minutes. Supilkite sirupą į kitą indą ir uždenkite maistine plėvele. Namuose paruoštas sirupas savo konsistencija turėtų priminti kondensuotą pieną.

Žingsnis 4

Kremas biskvitui receptas Žingsnis 4
Pagaminkite sausainių kremą. Dideliame dubenyje mikseriu išsukite suminkštėjusį sviestą iki šviesios spalvos gabalėlio. Palaipsniui supilkite atvėsusį sirupą. Biskvitų kremas turi būti baltas ir tirštas, bet ne tirštas.

Žingsnis 5

Kremas biskvitui receptas Žingsnis 5
Pagardinkite biskvitą kremu. Į paruoštą mišinį įpilkite konjako ir kruopščiai išmaišykite.Namų gamybos biskvito kremas gali būti naudojamas ir desertams puošti, ir tortams impregnuoti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos