Publikavimo data: 2024-01-10
Kremas biskvitui receptas
Ruošiant biskvitą būtina atkreipti dėmesį ne tik į torto kokybę, bet ir į kremo skonį. Biskvito kremo recepte yra vienas neįprastas ingredientas - brendis. Jis dedamas pačioje skanaus biskvito kremo gaminimo pabaigoje ir desertui suteikia nepakartojamą skonį. Rinkitės ryškiomis vaisių natomis pasižymintį alkoholinį gėrimą.
Žingsnis 1
Likus 1-2 valandoms iki biskvito kremo gaminimo, išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis būtų minkštas. Paruoškite maišytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite sirupą pagal receptą. Nedideliame inde sumaišykite pieną ir kiaušinio trynį iki vientisos masės. Tada gautą skystį supilkite į sietelį ir suberkite cukrų.
Žingsnis 3
Pastatykite puodą su šiuo mišiniu ant ugnies. Virkite 7-8 minutes nuolat maišydami. Mišiniui užvirus, virkite dar 1-2 minutes. Supilkite sirupą į kitą indą ir uždenkite maistine plėvele. Namuose paruoštas sirupas savo konsistencija turėtų priminti kondensuotą pieną.
Žingsnis 4
Pagaminkite sausainių kremą. Dideliame dubenyje mikseriu išsukite suminkštėjusį sviestą iki šviesios spalvos gabalėlio. Palaipsniui supilkite atvėsusį sirupą. Biskvitų kremas turi būti baltas ir tirštas, bet ne tirštas.
Žingsnis 5
Pagardinkite biskvitą kremu. Į paruoštą mišinį įpilkite konjako ir kruopščiai išmaišykite.Namų gamybos biskvito kremas gali būti naudojamas ir desertams puošti, ir tortams impregnuoti.
Kategorijos