Publikavimo data: 2024-01-10
Sviesto kremas receptas
Grietinėlės kremo recepte nėra sudėtingų ingredientų. Tačiau yra vienas labai svarbus niuansas. Grietinėlės kremui gaminti būtina naudoti tik šaltą grietinėlę. Jų temperatūra turėtų būti 3-5 °C. Priešingu atveju jos nesusidarys norimos konsistencijos. Grietinėlės kremas idealiai tinka tortams mirkyti.
Žingsnis 1
Paimkite didelį ir gilų dubenį ir supilkite į jį grietinėlę. Suberkite šiek tiek cukraus pudros torto kremui ir pradėkite plakti mikseriu. Palaipsniui įmaišykite likusią cukraus pudros dalį ir vanilinį cukrų. Toliau plakite nedideliu greičiu 1 minutę.
Žingsnis 2
Padidinkite maišytuvo greitį iki maksimalaus ir plakite 2-3 minutes, kol kremas padvigubės. Turėtumėte gauti sodrią masę, kuri nenusėda.
Kategorijos