Sviesto kremas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Sviesto kremas receptas

Grietinėlės kremo recepte nėra sudėtingų ingredientų. Tačiau yra vienas labai svarbus niuansas. Grietinėlės kremui gaminti būtina naudoti tik šaltą grietinėlę. Jų temperatūra turėtų būti 3-5 °C. Priešingu atveju jos nesusidarys norimos konsistencijos. Grietinėlės kremas idealiai tinka tortams mirkyti.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sviesto kremas receptas Žingsnis 1
Paimkite didelį ir gilų dubenį ir supilkite į jį grietinėlę. Suberkite šiek tiek cukraus pudros torto kremui ir pradėkite plakti mikseriu. Palaipsniui įmaišykite likusią cukraus pudros dalį ir vanilinį cukrų. Toliau plakite nedideliu greičiu 1 minutę.

Žingsnis 2

Sviesto kremas receptas Žingsnis 2
Padidinkite maišytuvo greitį iki maksimalaus ir plakite 2-3 minutes, kol kremas padvigubės. Turėtumėte gauti sodrią masę, kuri nenusėda.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos