Publikavimo data: 2025-08-20
Baltųjų pupelių tyrė su keptais svogūnais
Jei niekada neragavote baltųjų pupelių tyrės, rekomenduojame ją pasigaminti ir įvertinti jos skonį! Kepinti svogūnai suteiks patiekalui pikantiškumo, o tokios bulvių košės skonis puikiai dera su paukštiena ar žuvimi. Bulvių košė bus geras garnyras prie vakarienės, patiekalas turi mažai kalorijų ir yra gerai virškinamas. Bulvių košė yra labai sotūs ir sveiki patiekalai. Baltosios pupelės yra mūsų organizmui būtinų mikroelementų rekordininkės. Patiekalas pagal mūsų receptą ruošiamas gana paprastai, pradžiuginkite savo šeimą skaniu ir sveiku garnyru.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite pupeles. Uždėkite puodą ant ugnies ir virkite pupeles, kol suminkštės. Apytikslė virimo trukmė - 60 minučių. Viskas priklauso nuo pupelių dydžio. Pupeles sutrinkite trintuvu arba blenderiu. Smulkiai supjaustykite svogūną. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įpilkite aliejaus ir svogūnus. Kepkite svogūnus, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Smulkiai susmulkinkite česnaką. Sudėkite svogūnus ir česnakus į tyrę, sumaišykite ir dar kartą susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 3
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Kategorijos