Baltųjų pupelių tyrė su keptais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Baltųjų pupelių tyrė su keptais svogūnais

Jei niekada neragavote baltųjų pupelių tyrės, rekomenduojame ją pasigaminti ir įvertinti jos skonį! Kepinti svogūnai suteiks patiekalui pikantiškumo, o tokios bulvių košės skonis puikiai dera su paukštiena ar žuvimi. Bulvių košė bus geras garnyras prie vakarienės, patiekalas turi mažai kalorijų ir yra gerai virškinamas. Bulvių košė yra labai sotūs ir sveiki patiekalai. Baltosios pupelės yra mūsų organizmui būtinų mikroelementų rekordininkės. Patiekalas pagal mūsų receptą ruošiamas gana paprastai, pradžiuginkite savo šeimą skaniu ir sveiku garnyru.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Baltųjų pupelių tyrė su keptais svogūnais Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite pupeles. Uždėkite puodą ant ugnies ir virkite pupeles, kol suminkštės. Apytikslė virimo trukmė - 60 minučių. Viskas priklauso nuo pupelių dydžio. Pupeles sutrinkite trintuvu arba blenderiu. Smulkiai supjaustykite svogūną. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įpilkite aliejaus ir svogūnus. Kepkite svogūnus, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Baltųjų pupelių tyrė su keptais svogūnais Žingsnis 2
Smulkiai susmulkinkite česnaką. Sudėkite svogūnus ir česnakus į tyrę, sumaišykite ir dar kartą susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 3

Baltųjų pupelių tyrė su keptais svogūnais Žingsnis 3
Druskos ir pipirų pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos