Baltųjų pupelių tyrė su svogūnais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Baltųjų pupelių tyrė su svogūnais ir morkomis

Šis patiekalas gali būti puikus pasirinkimas pusryčiams ar vakarienei, jis gerai virškinamas ir suteikia sotumo jausmą. Morkų ir svogūnų kepimas suteiks patiekalui pikantiškumo, o tokios bulvių košės skonis puikiai dera su paukštiena ar žuvimi. Bulvių košė bus geras garnyras vakarienei, patiekalas turi mažai kalorijų ir yra gerai virškinamas. Be to, baltosios pupelės labai naudingos mūsų organizmui, jos prisotina jį reikalingų vitaminų ir mikroelementų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Baltųjų pupelių tyrė su svogūnais ir morkomis Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite pupeles. Uždėkite puodą ant ugnies ir virkite, kol suminkštės. Apytikslė virimo trukmė - 60 minučių (priklausomai nuo pupelių dydžio ir kokybės). Pupeles sumalkite pupelių malūnėliu arba trintuvu. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 2

Baltųjų pupelių tyrė su svogūnais ir morkomis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite aliejaus. Pakepinkite morkas ir svogūnus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Baltųjų pupelių tyrė su svogūnais ir morkomis Žingsnis 3
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Į pupelių tyrę sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas, džiovintus česnakus, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Baltųjų pupelių tyrė su svogūnais ir morkomis Žingsnis 4
Sudėkite svogūnus, morkas ir bulvių košę. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos