Publikavimo data: 2025-08-17
Baltyminiai blyneliai
Šis blynų receptas labai tinka lieknėjantiems ar sportuojantiems. Juose nėra cukraus, blynai saldūs dėl baltymų. Skanūs ir nekenksmingi figūrai.
Žingsnis 1
Kiaušinius su vaniliniu cukrumi, vanile ir druska plakite mikseriu apie 2 minutes. Mišinio tūris turėtų padidėti 2-3 kartus.
Žingsnis 2
Atskirame inde maišytuvu sumaišykite pieną, miltus ir baltymus, kol neliks gumuliukų.
Žingsnis 3
Pieno ir miltų mišinį supilkite ant plaktų kiaušinių, atsargiai išmaišykite mentele.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Supilkite tešlą į keptuvę viduryje, ne iki pat kraštų, kad blyneliai būtų maždaug delno dydžio. Palaukite, kol pasirodys burbuliukai, apverskite ir kepkite, kol paruduos, po 40 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos