Publikavimo data: 2024-01-10
Baltymų kremas receptas
Baltyminis kremas yra populiarus vaflinių vamzdelių ir tradicinių sovietinių krepšelių pyragų įdaras. Kad pagamintumėte puikų baltymų kremą desertams puošti, turite paruošti tinkamą cukraus sirupą. Jis turi būti vidutiniškai skystas ir vidutinio tirštumo.
Žingsnis 1
Prieš plakant baltymus atšaldykite. Kitaip jie nepakils. Paruoškite maišytuvą ir puodą sunkiu dugnu.
Žingsnis 2
Paruoškite sirupą. Cukrų suberkite į storadugnį puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite indą ant didelės ugnies, kad užvirtų. Kai baltyminiam kremui skirtas sirupas užvirs, sumažinkite ugnį iki minimalios ir kaitinkite dar 4 minutes. Tada į mišinį įpilkite pusę citrinos rūgšties. Išmaišykite visus ingredientus ir palikite ant ugnies 3 min. Sirupas turėtų tapti šviesios spalvos.
Žingsnis 3
Paruoškite papuošimui skirtą kremą. Išplakite baltymus mikseriu, palaipsniui įmaišykite likusią citrinos rūgštį, vanilinį cukrų ir paruoštą sirupą. Iš pradžių mišinį formuokite nedideliu greičiu, palaipsniui greitį didinkite. Baltymų ir kremo mišinį plakite tol, kol jis sutirštės.
Žingsnis 4
Baltymų kremą nuspalvinkite maistiniais dažais.
Kategorijos