Baltymų omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Baltymų omletas

Garuose virtas baltyminis omletas - tai patiekalas dietų besilaikantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms. Baltymų omletą galima kepti keptuvėje arba virti garuose. Virtas garuose baltyminis omletas tinka raumenims atsigauti po intensyvios treniruotės. Be to, keptuvėje keptas baltyminis omletas yra iškrovos patiekalas. Prieš gamindami baltyminį omletą, turite atskirti trynius nuo baltymų. Baltyminio omleto recepte reikalaujama kiaušinių baltymų, pieno ir druskos.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltymų omletas Žingsnis 1
Plaktuvu plakite baltymus, kol jie šiek tiek suputos. Lengvai pagardinkite druska. Supilkite pieną ir vėl suplakite putas.

Žingsnis 2

Baltymų omletas Žingsnis 2
Paruoškite garuose virtą omletą. Paruoškite garintuvą arba daugiafunkcinę keptuvę. Supilkite kiaušinių masę į formą. Neužpildykite formos iki pat viršaus, nes kepant omletas pakils. Į garintuvą pripilkite vandens. Įdėkite lentyną ir ant jos pastatykite formą su kiaušinių baltymų mišiniu. Uždenkite garintuvą dangčiu. Virkite 15 minučių. Omletą sudėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos