Barakudos salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Barakudos salotos

Salotų pavadinimas kilęs nuo rajų žuvų genties pavadinimo. Mūsų recepte naudojame žuvies konservus, patiekalas gaunasi sotus, švelnus, su maloniu poskoniu. Graikiniai riešutai suteiks salotoms pikantiškumo, česnakas - aštrumo, jūsų svečiai tikrai liks sužavėti! Šioms salotoms paruošti prireiks vos 20 minučių, o produktų galima įsigyti kiekvienoje parduotuvėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Barakudos salotos Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Taip pat sutarkuokite sūrį. Supjaustykite žuvį. Išvirusius ryžius nuplaukite ir leiskite nuvarvėti skysčio pertekliui. Smulkiai supjaustykite graikinius riešutus.

Žingsnis 2

Barakudos salotos Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį.

Žingsnis 3

Barakudos salotos Žingsnis 3
Sudėkite majonezą ir smulkintą česnaką. Česnaką susmulkinkite presu.

Žingsnis 4

Barakudos salotos Žingsnis 4
Gerai išmaišykite salotas. Paragaukite druskos ir, jei reikia, įberkite daugiau.

Žingsnis 5

Barakudos salotos Žingsnis 5
Perkelkite patiekalą į gražią salotinę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos