Publikavimo data: 2025-08-18
Barakudos salotos
Salotų pavadinimas kilęs nuo rajų žuvų genties pavadinimo. Mūsų recepte naudojame žuvies konservus, patiekalas gaunasi sotus, švelnus, su maloniu poskoniu. Graikiniai riešutai suteiks salotoms pikantiškumo, česnakas - aštrumo, jūsų svečiai tikrai liks sužavėti! Šioms salotoms paruošti prireiks vos 20 minučių, o produktų galima įsigyti kiekvienoje parduotuvėje.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Taip pat sutarkuokite sūrį. Supjaustykite žuvį. Išvirusius ryžius nuplaukite ir leiskite nuvarvėti skysčio pertekliui. Smulkiai supjaustykite graikinius riešutus.
Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Sudėkite majonezą ir smulkintą česnaką. Česnaką susmulkinkite presu.
Žingsnis 4
Gerai išmaišykite salotas. Paragaukite druskos ir, jei reikia, įberkite daugiau.
Žingsnis 5
Perkelkite patiekalą į gražią salotinę ir patiekite.
Kategorijos