Publikavimo data: 2025-08-18
Basmati ryžių plovas
Pilavas gaunasi nerealiai skanus ir kvapnus. Ryžiai yra trapūs ir minkšti.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o morkas - šiaudeliais.
Žingsnis 2
Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos, suberkite morkas.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite gabalėliais ir virkite pasūdytame vandenyje apie 1 valandą.
Žingsnis 4
Kai daržovės apkeps, suberkite visus reikiamus prieskonius, išmaišykite, sudėkite paruoštą mėsą, išmaišykite ir viską kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite nuplautus ryžius, į vidurį įdėkite nuplautą česnako galvutę, supilkite sultinį, uždenkite ir ant silpnos ugnies troškinkite apie 1 valandą.
Kategorijos