Basmati ryžių plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Basmati ryžių plovas

Pilavas gaunasi nerealiai skanus ir kvapnus. Ryžiai yra trapūs ir minkšti.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Basmati ryžių plovas Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o morkas - šiaudeliais.

Žingsnis 2

Basmati ryžių plovas Žingsnis 2
Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos, suberkite morkas.

Žingsnis 3

Basmati ryžių plovas Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite gabalėliais ir virkite pasūdytame vandenyje apie 1 valandą.

Žingsnis 4

Basmati ryžių plovas Žingsnis 4
Kai daržovės apkeps, suberkite visus reikiamus prieskonius, išmaišykite, sudėkite paruoštą mėsą, išmaišykite ir viską kepkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Basmati ryžių plovas Žingsnis 5
Sudėkite nuplautus ryžius, į vidurį įdėkite nuplautą česnako galvutę, supilkite sultinį, uždenkite ir ant silpnos ugnies troškinkite apie 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos