Publikavimo data: 2025-08-17
Bavariško stiliaus salotos
Puikus variantas savarankiškam patiekalui vakarienei arba šventinio valgio užkandžiui. Vokiečiai šioms salotoms paprastai naudoja rūkytą mėsą, tačiau dešrą pakeitus vištienos krūtinėle, salotų skonis nė kiek nepablogėja, o netgi tampa rafinuotesnis.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite mažais kubeliais, pasūdykite ir papipirinkite. Greitai kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 2
Pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Ant sausos keptuvės išdžiovinkite duonos riekes ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Sūrį supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Susmulkinkite krapus.
Žingsnis 6
Sumaišykite grietinę su sojų padažu, druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Sudėkite vištieną, sūrį, pomidorus, krapus ir padažą.
Žingsnis 8
Sudėkite salotas į lėkštę. Ant viršaus pabarstykite skrebučiais.
Kategorijos