Supjaustytas kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Supjaustytas kepsnys

Iš jautienos sumaltas jautienos kepsnys būna labai sultingas ir tinka prie bet kokio garnyro, pagaminto iš natūralių ingredientų. Klasikinis kepsnio receptas atkeliavo iš XVIII a. Anglijos. Nuo to laiko smulkinto kepsnio receptas nedaug pasikeitė, o smulkintas kepsnys primena kotletus. Prieš kepant kepsnį, maltą mėsą reikia gerai išmušti, kad kepant keptuvėje ji gerai išlaikytų formą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustytas kepsnys Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Mėsą susmulkinkite peiliu. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Įberkite druskos ir pipirų. Maltinukus gerai išminkykite ir išsukite. Dėkite faršą į šaldytuvą 15-30 minučių.

Žingsnis 2

Supjaustytas kepsnys Žingsnis 2
Suformuokite kepsnius. Iš 2-3 valgomųjų šaukštų maltos mėsos suformuokite rutuliuką. Lengvai paspauskite jį peilio nugarėle, kad jis būtų maždaug 1,5 cm storio. Suformuokite apvalų kepsnį. Kepkite kepsnius po 5-6 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos