Publikavimo data: 2024-06-22
Beformis vyniotinis su lengvu kremu
Mėgstamiausias mūsų šeimos skanėstas, mes mėgstame tokį beeringos vyniotinį, labai erdvų ir skanų desertą.
Žingsnis 1
Atskirkite trynius nuo baltymų, baltymus išplakite mikseriu iki putų.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų ir plakite didžiausiu greičiu, kol susidarys standžios viršūnės.
Žingsnis 3
Į baltymus įmaišykite citrinos rūgštį ir krakmolą ir toliau plakite.
Žingsnis 4
Išplaktus baltymus sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir išlyginkite.
Žingsnis 5
Pabarstykite riešutais ir pašaukite į įkaitintą 150˚C orkaitę 25 minutėms.
Žingsnis 6
Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki kreminės masės.
Žingsnis 7
Paruoštą sluoksnį atvėsinkite, apverskite ir kremu patepkite kitą pusę.
Žingsnis 8
Susukite sluoksnį į ritinį.
Kategorijos