Bežemių suktinukas su varškės kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bežemių suktinukas su varškės kremu

Mano mėgstamiausias desertas, nes jį greitai ir lengvai paruošti. Jį labai lengva paruošti, o suvalgomas jis dar greičiau, tiesiog tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.4/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kambario temperatūros kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos plakite mažiausiu greičiu, kol jie lengvai suputos. Tada palaipsniui didinkite greitį, įmaišydami cukraus pudrą ir krakmolą. Plakite, kol taps standūs ir putoti.

Žingsnis 2

Bežemių suktinukas su varškės kremu Žingsnis 2
Baltymų mišinį sudėkite ant pergamentinio popieriaus, paskleiskite po visą paviršių, pabarstykite migdolų žiedlapiais ir siųskite į orkaitę kepti 30 minučių 150 °C temperatūroje. Kai iškeps, išimkite ir apverskite ant rankšluosčio (nuimkite pergamentinį popierių) ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 3

Bežemių suktinukas su varškės kremu Žingsnis 3
Dabar paruoškite įdarą. Varškę kartu su cukrumi ir grietine išplakite mikseriu iki minkštos varškės masės.

Žingsnis 4

Įdarą sudėkite ant beorio pyrago ir tolygiai paskirstykite. Pagal skonį galite pridėti šviežių uogų. Švelniai suvyniokite vyniotinį ir palikite šaldytuve bent valandai, kad kremas sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos