Publikavimo data: 2024-06-22
Bežemių suktinukas su varškės kremu
Mano mėgstamiausias desertas, nes jį greitai ir lengvai paruošti. Jį labai lengva paruošti, o suvalgomas jis dar greičiau, tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Kambario temperatūros kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos plakite mažiausiu greičiu, kol jie lengvai suputos. Tada palaipsniui didinkite greitį, įmaišydami cukraus pudrą ir krakmolą. Plakite, kol taps standūs ir putoti.
Žingsnis 2
Baltymų mišinį sudėkite ant pergamentinio popieriaus, paskleiskite po visą paviršių, pabarstykite migdolų žiedlapiais ir siųskite į orkaitę kepti 30 minučių 150 °C temperatūroje. Kai iškeps, išimkite ir apverskite ant rankšluosčio (nuimkite pergamentinį popierių) ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 3
Dabar paruoškite įdarą. Varškę kartu su cukrumi ir grietine išplakite mikseriu iki minkštos varškės masės.
Žingsnis 4
Įdarą sudėkite ant beorio pyrago ir tolygiai paskirstykite. Pagal skonį galite pridėti šviežių uogų. Švelniai suvyniokite vyniotinį ir palikite šaldytuve bent valandai, kad kremas sustingtų.
Kategorijos