Biskvitas su "Plombiere" kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Biskvitas su "Plombiere" kremu

Biskvitas su plombyro kremu - tai labai švelnus, orus ir skanus desertas, pagamintas iš kiaušinių, miltų ir pieno. Patiekalas yra saikingai saldus, todėl puikiai tinka tiems, kurie nemėgsta saldžių desertų. Be to, biskvitas yra labai sotus ir sveikas: jame yra daug vertingų elementų, pavyzdžiui, fosforo, kalio ir natrio.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Biskvitas su "Plombiere" kremu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite 4 kiaušinių baltymus ir plakite juos mikseriu iki putų. Tada į juos supilkite 150 g cukraus, nenustodami plakti. Po to sudėkite 4 trynius ir viską gerai išmaišykite. Tada į mišinį suberkite kepimo miltelius ir persijotus miltus ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Biskvitas su "Plombiere" kremu Žingsnis 2
Iškepkite biskvitą. Paruoštą masę perkelkite į kepimo formą. Dėkite tešlą į orkaitę 40-45 min. į 170-175 laipsnių temperatūrą. Kai biskvitas bus paruoštas, išimkite jį iš formos ir palikite atvėsti.

Žingsnis 3

Biskvitas su "Plombiere" kremu Žingsnis 3
Paruoškite grietinėlę. Giliame dubenyje sumaišykite 3 kiaušinių trynius, 150 g cukraus ir krakmolą. Supilkite pieną į puodą ir užvirinkite. Tada į jį supilkite kiaušinių masę ir išmaišykite. Užvirinkite kremą iki tirštos konsistencijos, tada nukelkite nuo ugnies ir suberkite vanilinį cukrų. Palikite mišinį atvėsti.

Žingsnis 4

Biskvitas su "Plombiere" kremu Žingsnis 4
Baigti gaminti. Perkelkite sviestą į dubenį ir lengvai išsukite. Toliau plakant palaipsniui supilkite grietinėlę. Po to biskvitą išilgai perpjaukite į dvi dalis. Atskirame inde sumaišykite vandenį ir 1 valgomąjį šaukštą cukraus. Paruoštu impregnantu gausiai aptepkite kiekvieną plutą. Apatinę plutą aptepkite kremu, ant viršaus uždėkite antrąją plutą. Visą tortą aptepkite likusiu kremu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos