Publikavimo data: 2024-06-13
Biskvitas su "Plombiere" kremu
Biskvitas su plombyro kremu - tai labai švelnus, orus ir skanus desertas, pagamintas iš kiaušinių, miltų ir pieno. Patiekalas yra saikingai saldus, todėl puikiai tinka tiems, kurie nemėgsta saldžių desertų. Be to, biskvitas yra labai sotus ir sveikas: jame yra daug vertingų elementų, pavyzdžiui, fosforo, kalio ir natrio.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite 4 kiaušinių baltymus ir plakite juos mikseriu iki putų. Tada į juos supilkite 150 g cukraus, nenustodami plakti. Po to sudėkite 4 trynius ir viską gerai išmaišykite. Tada į mišinį suberkite kepimo miltelius ir persijotus miltus ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite biskvitą. Paruoštą masę perkelkite į kepimo formą. Dėkite tešlą į orkaitę 40-45 min. į 170-175 laipsnių temperatūrą. Kai biskvitas bus paruoštas, išimkite jį iš formos ir palikite atvėsti.
Žingsnis 3
Paruoškite grietinėlę. Giliame dubenyje sumaišykite 3 kiaušinių trynius, 150 g cukraus ir krakmolą. Supilkite pieną į puodą ir užvirinkite. Tada į jį supilkite kiaušinių masę ir išmaišykite. Užvirinkite kremą iki tirštos konsistencijos, tada nukelkite nuo ugnies ir suberkite vanilinį cukrų. Palikite mišinį atvėsti.
Žingsnis 4
Baigti gaminti. Perkelkite sviestą į dubenį ir lengvai išsukite. Toliau plakant palaipsniui supilkite grietinėlę. Po to biskvitą išilgai perpjaukite į dvi dalis. Atskirame inde sumaišykite vandenį ir 1 valgomąjį šaukštą cukraus. Paruoštu impregnantu gausiai aptepkite kiekvieną plutą. Apatinę plutą aptepkite kremu, ant viršaus uždėkite antrąją plutą. Visą tortą aptepkite likusiu kremu.
Kategorijos