Biskvitinis ritinys su riešutų kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Biskvitinis ritinys su riešutų kremu

Pagal šį receptą iškeptas vyniotinis yra labai išmirkęs ir minkštas. Jis visiems patiks per skanų arbatos vakarėlį. Labai veiksmingas šokolado įdaro būdas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinius išplakite iki purumo, suberkite cukrų ir plakite dar porą minučių.

Žingsnis 2

Suberkite vaniliną, kepimo miltelius, kepimo miltelius, miltus ir išmaišykite tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Biskvitinis ritinys su riešutų kremu Žingsnis 3
Ant pergamento ant kepimo skardos sudėkite tešlą.

Žingsnis 4

Kepkite 15 minučių 180 ˚C temperatūroje.

Žingsnis 5

Biskvitinis ritinys su riešutų kremu Žingsnis 5
Paruoštą sausainį perkelkite ant švaraus kepimo popieriaus lapo ir dar karštą susukite į ritinėlį.

Žingsnis 6

Biskvitinis ritinys su riešutų kremu Žingsnis 6
Sumaišykite visus kremo ingredientus.

Žingsnis 7

Biskvitinis ritinys su riešutų kremu Žingsnis 7
Tolygiai paskirstykite įdarą ant vyniotinio ir susukite.

Žingsnis 8

Viršų galite aplieti šokoladu. Taip plėvelėje susidarys įdomus raštas.

Žingsnis 9

Biskvitinis ritinys su riešutų kremu Žingsnis 9
Atidėkite kepinį pusantros valandos vėsioje vietoje, kad visiškai atvėstų. Supjaustykite kepinį porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos