Publikavimo data: 2024-06-15
Biskvitinis ritinys su riešutų kremu
Pagal šį receptą iškeptas vyniotinis yra labai išmirkęs ir minkštas. Jis visiems patiks per skanų arbatos vakarėlį. Labai veiksmingas šokolado įdaro būdas.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite iki purumo, suberkite cukrų ir plakite dar porą minučių.
Žingsnis 2
Suberkite vaniliną, kepimo miltelius, kepimo miltelius, miltus ir išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Ant pergamento ant kepimo skardos sudėkite tešlą.
Žingsnis 4
Kepkite 15 minučių 180 ˚C temperatūroje.
Žingsnis 5
Paruoštą sausainį perkelkite ant švaraus kepimo popieriaus lapo ir dar karštą susukite į ritinėlį.
Žingsnis 6
Sumaišykite visus kremo ingredientus.
Žingsnis 7
Tolygiai paskirstykite įdarą ant vyniotinio ir susukite.
Žingsnis 8
Viršų galite aplieti šokoladu. Taip plėvelėje susidarys įdomus raštas.
Žingsnis 9
Atidėkite kepinį pusantros valandos vėsioje vietoje, kad visiškai atvėstų. Supjaustykite kepinį porcijomis.
Kategorijos