Blynai ant rūgusio pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Blynai ant rūgusio pieno

Nes mano globėjas mėgsta blynus, o pienas rūgštus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Blynai ant rūgusio pieno Žingsnis 1
Persijokite miltus ir supilkite į pieną.

Žingsnis 2

Blynai ant rūgusio pieno Žingsnis 2
Supilkite nerafinuotą aliejų.

Žingsnis 3

Blynai ant rūgusio pieno Žingsnis 3
Tada supilkite druską ir sodą.

Žingsnis 4

Blynai ant rūgusio pieno Žingsnis 4
Kruopščiai išplakite.

Žingsnis 5

Blynai ant rūgusio pieno Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir gerai įkaitinkite. Į keptuvę įpilkite maždaug samtį aliejaus.

Žingsnis 6

Blynai ant rūgusio pieno Žingsnis 6
Kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.

Žingsnis 7

Blynai ant rūgusio pieno Žingsnis 7
Sviestą supjaustykite gabaliukais ir dėkite į blyną, jis pats ištirps nuo temperatūros, nereikia troškinti.

Žingsnis 8

Blynai ant rūgusio pieno Žingsnis 8
Pabarstykite šaukšteliu cukraus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos