Blynai ant ryazhenka receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Blynai ant ryazhenka receptas

Blyneliai ant riaženkos yra ypač ploni dėl to, kad pati riaženka yra švelnesnės konsistencijos nei klasikiniuose receptuose naudojamas pienas. Ryazhenka sudėtyje yra probiotikų, kurie gerina žarnyno veiklą. Taigi blynai su šiuo produktu bus ne tik skanūs, bet ir sveiki.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blynai ant ryazhenka receptas Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Iš anksto paruoškite ryženką ir kiaušinius, kad iki gaminimo jie būtų kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Blynai ant ryazhenka receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi. Į mišinį suberkite riaženką ir miltus ir išmaišykite tešlą, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 3

Blynai ant ryazhenka receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Supilkite į ją tešlą ir paskirstykite ją taip, kad blynas taptų apvalus. Kepkite blynus po minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Blynai ant ryazhenka receptas Žingsnis 4
Iškeptus blynus sudėkite į lėkštę krūvelėmis. Jei norite, ant kiekvieno blyno uždėkite po gabalėlį sviesto. Patiekite blynus su šviežiomis uogomis ir cinamonu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos