Publikavimo data: 2024-01-06
Blynai ant ryazhenka receptas
Blyneliai ant riaženkos yra ypač ploni dėl to, kad pati riaženka yra švelnesnės konsistencijos nei klasikiniuose receptuose naudojamas pienas. Ryazhenka sudėtyje yra probiotikų, kurie gerina žarnyno veiklą. Taigi blynai su šiuo produktu bus ne tik skanūs, bet ir sveiki.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Iš anksto paruoškite ryženką ir kiaušinius, kad iki gaminimo jie būtų kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi. Į mišinį suberkite riaženką ir miltus ir išmaišykite tešlą, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Supilkite į ją tešlą ir paskirstykite ją taip, kad blynas taptų apvalus. Kepkite blynus po minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Iškeptus blynus sudėkite į lėkštę krūvelėmis. Jei norite, ant kiekvieno blyno uždėkite po gabalėlį sviesto. Patiekite blynus su šviežiomis uogomis ir cinamonu.
Kategorijos