Publikavimo data: 2025-08-18
Blynai sočiai vakarienei
Artėja blynų diena, o tai reiškia, kad laikas kepti blynus! Blynus galima įdaryti mėsa arba varške, susukti ir apkepti iš visų pusių. Sotūs pietūs paruošti!
Žingsnis 1
Dubenyje lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi ir druska.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį supilkite pieną ir viską išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 3
Į kiaušinių ir pieno mišinį pamažu pradėkite pilti miltus. Viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 4
Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę, patepkite augaliniu aliejumi ir iš abiejų pusių apkepkite plonus blynelius.
Kategorijos