Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens

Šio recepto blyneliai yra ploni ir apskrudę, juos labai lengva paruošti. Juos galite gaminti su cukraus pakaitalu, pridėti cukraus arba visai be jo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su kefyru ir cukrumi. Suberkite miltus, sodą, žiupsnelį druskos ir augalinį aliejų, viską išmaišykite. Tešla turi būti gana tiršta.

Žingsnis 2

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 2
Nuolat maišydami plona srovele supilkite verdantį vandenį (jei naudojate cukraus pakaitalą, ištirpinkite jį vandenyje). Po to įpilkite daugiau vandens, kad tešla būtų įprasto tirštumo. Ploniems blynams tešla turi būti skysta, todėl gali prireikti maždaug pusės puodelio verdančio vandens.

Žingsnis 3

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 3
Iš anksto įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus ant vidutinės ugnies. Į keptuvę nepilkite aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos