Publikavimo data: 2024-06-08
Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens
Šio recepto blyneliai yra ploni ir apskrudę, juos labai lengva paruošti. Juos galite gaminti su cukraus pakaitalu, pridėti cukraus arba visai be jo.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su kefyru ir cukrumi. Suberkite miltus, sodą, žiupsnelį druskos ir augalinį aliejų, viską išmaišykite. Tešla turi būti gana tiršta.
Žingsnis 2
Nuolat maišydami plona srovele supilkite verdantį vandenį (jei naudojate cukraus pakaitalą, ištirpinkite jį vandenyje). Po to įpilkite daugiau vandens, kad tešla būtų įprasto tirštumo. Ploniems blynams tešla turi būti skysta, todėl gali prireikti maždaug pusės puodelio verdančio vandens.
Žingsnis 3
Iš anksto įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus ant vidutinės ugnies. Į keptuvę nepilkite aliejaus.
Kategorijos