Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens

Pagal šį receptą kepami švelnūs ir tankūs blynai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus, užvirinkite vandenį.

Žingsnis 2

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 2
Dubenyje įmuškite kiaušinį, įberkite druskos.

Žingsnis 3

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 3
Maišykite, kol pasidarys putų.

Žingsnis 4

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 4
Nuolat maišydami supilkite verdantį vandenį.

Žingsnis 5

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 5
Įpilkite kefyro, išmaišykite.

Žingsnis 6

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 6
Suberkite cukrų, saulėgrąžų aliejų ir išmaišykite.

Žingsnis 7

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 7
Suberkite miltus, gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 8

Blyneliai ant kefyro ir verdančio vandens Žingsnis 8
Kepkite ant blynų keptuvės laše aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos