Publikavimo data: 2025-08-17
Blyneliai ant rūgpienio "Biudžetas"
Blynus mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai! Puikūs pusryčiai ir skanėstas prie arbatos! O šis biudžetinis variantas pravers kiekvienam virėjui!
Žingsnis 1
Į grietinę suberkite sodą, druską ir cukrų ir atsargiai įmuškite kiaušinius. Palikite pastovėti, kol paviršiuje atsiras burbuliukų.
Žingsnis 2
Atsargiai įmaišykite miltus, tešla turi būti grietinės konsistencijos. Tada supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Gautą tešlą atskieskite šiltu pienu, kurį taip pat galima pakeisti šiltu vandeniu, ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi, aliejaus į ją pilti nereikia, nes jo jau yra tešloje, įkaitinkite ją ir kepkite blynus ant vidutinės ugnies.
Kategorijos