Blyneliai "Hot off the presses" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Blyneliai "Hot off the presses"

Blynai pagal šį receptą būna labai švelnūs ir skanūs. Be to, labai patogu juos laikyti susuktus dėžutėse.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite būsimų blynų tešlą: sumaišykite miltus, kiaušinius, pieną, cukrų, druską ir vaniliną.

Žingsnis 2

Keptuvę įkaitinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Žingsnis 3

Blyneliai "Hot off the presses" Žingsnis 3
Įpilkite augalinio aliejaus.

Žingsnis 4

Supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę.

Žingsnis 5

Blyneliai "Hot off the presses" Žingsnis 5
Po 30 sekundžių mentele apverskite blyną ir kepkite kitą pusę apie 40 sekundžių.

Žingsnis 6

Paruoštą blyną perkelkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos