Publikavimo data: 2025-08-20
Blyneliai prie arbatos
Gardūs švelnūs blyneliai prie arbatos.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite 300 ml kambario temperatūros išrūgų, 3 vidutinio dydžio vištų kiaušinius, suplakite plaktuvu arba mikseriu iki vientisos masės. Palaipsniui į mišinį įmaišykite 1 valgomąjį šaukštą papildomų kvietinių miltų ir toliau plakite, kol ištirps visi gumuliukai.
Žingsnis 2
Gerai įkaitinkite blynų arba storadugnę keptuvę, tada į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų. Į tešlą supilkite saulėgrąžų aliejų ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Prieš kiekvieną naują blyną išmaišykite tešlą ir patepkite keptuvę aliejumi. Kepkite po 1 minutę, kol kiekviena pusė paruduos. Jei norite, kad blynų kraštai būtų traškūs, neuždenkite jų dangčiu.
Kategorijos