Blyneliai su aguonomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Blyneliai su aguonomis

Augalinio aliejaus kiekis nurodomas tešlai, neatsižvelgiant į blynams kepti naudojamą aliejų. Blynai gaminami be gyvūninės kilmės produktų. Tinka veganams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Blyneliai su aguonomis Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite aguonas su 15 g cukraus ir tarkuota apelsino žievele. Supilkite šiltą sojų pieną ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Blyneliai su aguonomis Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, likusį cukrų ir sodą. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Blyneliai su aguonomis Žingsnis 3
Į tešlą suberkite aguonų, apelsino žievelės, sojų pieno, cukraus mišinį ir viską išmaišykite. Tešla turi būti skysta. Miltai gali būti skirtingos kokybės, todėl pagal tešlos būklę koreguokite miltų arba vandens kiekį. Ant įkaitintos keptuvės iškepkite blynus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos