Publikavimo data: 2025-08-20
Blyneliai su aguonomis
Augalinio aliejaus kiekis nurodomas tešlai, neatsižvelgiant į blynams kepti naudojamą aliejų. Blynai gaminami be gyvūninės kilmės produktų. Tinka veganams.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite aguonas su 15 g cukraus ir tarkuota apelsino žievele. Supilkite šiltą sojų pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, likusį cukrų ir sodą. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į tešlą suberkite aguonų, apelsino žievelės, sojų pieno, cukraus mišinį ir viską išmaišykite. Tešla turi būti skysta. Miltai gali būti skirtingos kokybės, todėl pagal tešlos būklę koreguokite miltų arba vandens kiekį. Ant įkaitintos keptuvės iškepkite blynus.
Kategorijos