Blyneliai su kiaušiniu ir malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Blyneliai su kiaušiniu ir malta mėsa

Blynus galima kepti su vandeniu arba pienu. Labai maistingas yra maltos mėsos ir kiaušinių įdaras. Kiaušiniai yra vienas maistingiausių maisto produktų. Tai lengvai virškinamas daug baltymų turintis produktas, beveik neturintis angliavandenių. Įdarui paįvairinti galima įdėti žaliųjų svogūnų ir majonezo. Šie ingredientai puikiai dera tarpusavyje. Žaliasis svogūnas dėl savo turtingos sudėties teigiamai veikia visą organizmą. Jis naikina mikrobus, gerina kraujotaką, aktyvina medžiagų apykaitą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su kiaušiniu ir malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir ant vidutinės ugnies 3-4 minutes pakepinkite svogūną. Sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite dar 15 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Sumaišykite paruoštą faršą su kiaušiniais.

Žingsnis 2

Blyneliai su kiaušiniu ir malta mėsa Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Į gilų dubenį įmuškite žalius kiaušinius, įpilkite šalto vandens ir druskos. Suplakite plaktuvu. Persijokite miltus ir lėtai įmaišykite. Supilkite aliejų ir palikite tešlą 20 minučių pastovėti. Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją trupučiu augalinio aliejaus. Supilkite dalį tešlos, po 1-2 minučių apverskite blyną ir apkepkite jį iš antros pusės.

Žingsnis 3

Blyneliai su kiaušiniu ir malta mėsa Žingsnis 3
Įdarykite blynus. Pirmąjį blyną dėkite ant darbinio paviršiaus. Ant jo užtepkite 1,5 valgomojo šaukšto įdaro ir susukite į ritinėlį. Pakartokite su visais blynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos