Publikavimo data: 2024-10-22
Blyneliai su lašiša ir grietinėlės sūriu
Blynų suktinukai su lašiša ir kreminiu sūriu taps šventinio stalo dėmesio centru. Kartu su blynų kepimu užkandžiui paruošti prireiks ne daugiau kaip valandos. Blynų tešlą galima paruošti pagal vieną iš mėgstamų receptų arba pasinaudoti šiuo. Vietoj lašišos kaip įdaras tiks bet kokia kita lengvai sūdyta raudona žuvis.
Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi iki putų. Supilkite ištirpintą sviestą ir pieną, išmaišykite. Suberkite miltus, dar kartą išmaišykite. Tada supilkite verdantį vandenį, stipriai išmaišykite ir palikite 10 minučių. Ant įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių apkepkite blynus. Paruoštus blynus uždenkite dangčiu.
Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Kiekvieną blyną patepkite sluoksniu kreminio sūrio, išdėliokite lašišos griežinėlius ir susukite.
Kategorijos