Publikavimo data: 2025-08-18
Blyneliai su mėsa
Skanus, sotus ir greitai paruošiamas.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinį, saulėgrąžų aliejų, druską, pieną ir miltus. Maišykite plaktuvu, kad neliktų gumuliukų. Palikite 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite morkas nedideliais strypeliais, česnaką perskelkite peilio ašmenimis ir smulkiai sukapokite.
Žingsnis 3
Apkepkite maltą mėsą, sudėkite morkas ir česnakus. Apkepkite viską kartu, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Viena ranka į keptuvę įpilkite tešlos pusę samčio. Kita ranka paskirstykite tešlą po visą keptuvę.
Žingsnis 5
Apkepkite blynus iš abiejų pusių.
Žingsnis 6
Ant blyno dėkite įdaro ir susukite į vokelius.
Kategorijos