Publikavimo data: 2025-08-17
Blyneliai su varške
Blyneliai su varške ir sultenėmis - paprastas, sotus ir skanus patiekalas iš to, ką visada turite šaldytuve. Juos galite paruošti iš anksto ir tiesiog pašildyti pusryčiams.
Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir šaukštą cukraus, suplakite plaktuvu.
Žingsnis 2
Supilkite pieną, gerai išmaišykite, supilkite verdantį vandenį ir greitai suplakite.
Žingsnis 3
Persijokite miltus su soda ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Supilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus, išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite lašelį aliejaus ir kepkite blynus.
Žingsnis 5
Į minkštą varškę sudėkite iš anksto nuplautus ir išmirkytus sultenių vaisius. Pagal skonį įberkite vanilinio cukraus, gerai išminkykite.
Žingsnis 6
Į iškeptą blyną dėkite 2 šaukštus varškės įdaro, susukite į ritinėlį.
Kategorijos