Publikavimo data: 2025-08-18
Blyneliai su varške
Tai puikus pusryčių receptas. Ploni, burnoje tirpstantys blyneliai su švelniu įdaru, nuo kurio neįmanoma atsiplėšti.
Žingsnis 1
Iš miltų, kiaušinių, kefyro, 1 valgomojo šaukšto cukraus, verdančio vandens ir kepimo sodos pagaminkite blynų tešlą.
Žingsnis 2
Tešlą plakite mikseriu, kol taps skysta.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą iš varškės, grietinės ir cukraus.
Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 5
Iškepkite blynus.
Žingsnis 6
Kepkite iš abiejų pusių, kol visiškai iškeps.
Žingsnis 7
Į iškepusio blyno vidurį įdėkite varškės įdaro ir suvyniokite į voką arba vamzdelį.
Kategorijos