Blyneliai su varške ir obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Blyneliai su varške ir obuoliais

Blini - tai rusų virtuvės patiekalas, kepamas iš skystos tešlos ant keptuvės. Rusiški blynai dažniausiai gaminami iš kvietinės mielinės tešlos. Jie patiekiami su grietine arba saldžia uogiene. Juos taip pat galima patiekti su bet kokiu garnyru, pavyzdžiui, ikrais ar žuvimi.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Blyneliai su varške ir obuoliais Žingsnis 1
Keptuvėje sumaišykite obuolius su cukrumi ir cinamonu. Perkelkite keptuvę ant ugnies ir maišykite, kol obuoliai suminkštės. Nuolat maišykite, kad niekas nesudegtų. Kepkite, kol obuoliai suminkštės.

Žingsnis 2

Blyneliai su varške ir obuoliais Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite varškę ir medų. Viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Į varškę sudėkite virtus obuolius ir išmaišykite. Šiuo įdaru apvoliokite blynus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos