Publikavimo data: 2024-06-15
Blyneliai su varške ir obuoliais
Blini - tai rusų virtuvės patiekalas, kepamas iš skystos tešlos ant keptuvės. Rusiški blynai dažniausiai gaminami iš kvietinės mielinės tešlos. Jie patiekiami su grietine arba saldžia uogiene. Juos taip pat galima patiekti su bet kokiu garnyru, pavyzdžiui, ikrais ar žuvimi.
Žingsnis 1
Keptuvėje sumaišykite obuolius su cukrumi ir cinamonu. Perkelkite keptuvę ant ugnies ir maišykite, kol obuoliai suminkštės. Nuolat maišykite, kad niekas nesudegtų. Kepkite, kol obuoliai suminkštės.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite varškę ir medų. Viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Į varškę sudėkite virtus obuolius ir išmaišykite. Šiuo įdaru apvoliokite blynus.
Kategorijos