Publikavimo data: 2024-09-14
Blynų maišeliai su "Siurprizo" įdaru
Labai įdomus būdas paįvairinti įprastus blynus. Atkreipkite dėmesį, kad blynus tinka kepti ne tik blynų dieną, bet ir kitomis dienomis. Įdarą galite naudoti pagal savo skonį ir pageidavimus. Atrodo labai apetitiškai ir šventiškai.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą blynams. Išplakite kiaušinius su cukrumi, suberkite miltus, pieną, druską ir sodą. Išminkykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Blynus kepkite ant įkaitintos keptuvės.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas. Smulkiai supjaustykite filė ir svogūnus. Apkepkite vištienos filė, svogūnus ir morkas. Įberkite žolelių. Kepkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Į filė sudėkite pupeles ir kepkite dar 5 minutes. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 5
Užtepkite įdarą ant blynų, pabarstykite sūriu. Sudėkite blynelius į maišelį ir suriškite žaliojo svogūno rodykle.
Kategorijos