Publikavimo data: 2024-05-19
Blynų pyragas su grybais
Žingsnis 1
Pasiruoškite švarią pjaustymo lentą, tada smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus.
Žingsnis 2
Paruoškite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir ant dugno sudėkite svogūnus. Tada į keptuvę suberkite smulkiai supjaustytus grybus ir gerai išmaišykite ingredientus. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Grybų ir svogūnų mišinį kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Kai grybai ir svogūnai apkeps, supilkite į keptuvę grietinėlę ir viską išmaišykite. Po kelių minučių sudėkite grietinę ir dar kartą sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 4
Paruoškite lėkštę, ant jos dėkite blyną, o į jo vidurį - grybų ir svogūnų įdarą.
Žingsnis 5
Įdarytą blyną susukite į ritinėlį ir atidėkite į šalį. Tą patį atlikite su likusiais blynais ir įdaru.
Žingsnis 6
Paruoškite blynų pyrago su grybais įdarą. Tam į atskirą dubenį įmuškite vištų kiaušinius, į juos pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Tada sudėkite grietinę ir visus ingredientus sumaišykite, kol gausite vientisą masę.
Žingsnis 7
Paimkite švarią formą ir sudėkite į ją blynų ruošinius su įdaru. Blynelius pripildykite iš anksto paruoštu kiaušinių ir grietinės įdaru.
Žingsnis 8
Pašaukite pyragą į 180 C įkaitintą orkaitę 30 minučių. Kai pyragas bus paruoštas, išimkite jį iš orkaitės ir palikite 15 minučių atvėsti. Blynų pyragas su grybais paruoštas!
Kategorijos