Publikavimo data: 2024-05-19
Blynų pyragas su vištiena
Žingsnis 1
Paimkite pjaustymo lentą ir supjaustykite krūtinėlės filė vidutinio dydžio gabalėliais. Tada supjaustykite grybus, susmulkinkite žoleles ir pusžiedžiais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Paimkite švarią gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir ant dugno išdėliokite svogūnus. Ant viršaus sudėkite vištienos filė gabalėlius, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Ingredientus gerai išmaišykite. Tada į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus.
Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus gilioje keptuvėje ir kepkite, kol vištienos filė ir svogūnai taps auksinės spalvos. Sumažinkite dujas ir kepkite ant vidutinės ugnies 25 minutes.
Žingsnis 4
Tada į iškepusį blynų įdarą suberkite smulkiai supjaustytas žoleles ir supilkite grietinėlę. Keptuvėje gerai išmaišykite visus ingredientus ir virkite dar 5-10 minučių.
Žingsnis 5
Paruoštą blynų pyrago įdarą sudėkite į maišytuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Paimkite kepimo skardą ir jos dugną išklokite kepimo pergamentu. Naudodami formą ant popieriaus sluoksniuokite blynelius ir įdarą iš maišytuvo. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti išklotas blyneliais!
Žingsnis 7
Blynų pyragą pašaukite į orkaitę ir kepkite 15 minučių 180 . Baigta!
Kategorijos